top of page

MARÍN ADVOCATS

 

 

PRESENTACIÓ

 

 

MARÍN ADVOCATS és un despatx constituït per diferents professionals de l’assessorament legal i jurídic amb seus a les ciutats de Figueres, Girona i Granada, nascut amb vocació de proporcionar la millor atenció personal i professional per a aconseguir la satisfacció dels seus interessos i expectatives.

MARÍN ADVOCATS compta amb membres associats de dilatada i llarga experiència en els quals dipositar la seva confiança i trobar el suport humà i professional que vostè pugui necessitar en tots els àmbits del dret.

MARÍN ADVOCATS és un despatx professional multidisciplinar i altament especialitzat, i compta amb professionals específicament dedicats a l’exercici del Dret Civil, Dret Matrimonial, Dret Mercantil, Dret Laboral, Dret Fiscal i Tributari, Dret Penal, Dret Processal i Dret Administratiu.

MARÍN ADVOCATS ofereix els seus serveis tant a empreses com a particulars, treballa en tot el territori nacional, i els seus diferents professionals civilistes, matrimonialistes, mercantilistes, laboralistes, fiscalistes i tributaris, penalistes i processalistes es troben a la seva disposició no sol per a la solució de possibles conflictes, sinó també per a evitar-los amb l’aplicació de l’anomenat Dret Preventiu de la mediació, l’arbitratge i la conciliació.

Per tot això, no dubti en posar-se en contacte amb MARÍN ADVOCATS, tot i que el seu cas no es trobi específicament esmentat entre les matèries citades en aquesta pàgina, fent ús del servei de consultes via telemàtica o adreçant-se directament a qualsevol dels seus professionals.

bottom of page